郑大考研网育博书店

荣誉版主

升级  0%

成就 建设 人气 第一

权威推荐:郑州大学2023年考研内部权威资料【点击查看】
总部地址:郑州大学主校区育博书店
考研咨询热线:13633846090(同微信,请优先微信联系)
---------------------------------------------------------------------------------------
1.we two who and who?
>> 咱俩谁跟谁阿

2.how are you ? how old are you?
>> 怎么是你,怎么老是你?

3.you don' t bird me , I don' t bird you
>> 你不鸟我,我也不鸟你

4.you have seed , I will give you some color to see see, brothers !together up !
>> 你有种,我要给你点颜色瞧瞧,兄弟们,一起上!

5.hello everybody ! if you have something to say,then say ! if you have nothing to say , go home !!
>> 有事起奏,无事退朝

6.you me you me .
>> 彼此彼此

7.You Give Me Stop!!
>> 你给我站住!

8.know is know ,noknow is noknow .
>> 知之为知之,不知为不知…

9.WATCH SISTER
>> 表妹

10. dragon born dragon,chicken born chicken,mouse'son can make hole!!
>> 龙生龙,凤生凤,老鼠的儿子会打洞!

11. American Chinese not enough .
>> 美中不足

12. one car come one car go ,two car pengpeng,people die
>> 车祸现场描述

13. heart flower angry open
>> 心花怒放

14. go past no mistake past
>> 走过路过,不要错过

15. 小明:I am sorry!
>> 老外:I am sorry too!
>> 小明:I am sorry three!
>> 老外:What are you sorry for?
>> 小明:I am sorry five!

16. If you want money,I have no; if you want life,I have one!
>> 要钱没有,要命一条

17. I call Li old big. toyear 25.
>> 我叫李老大,今年25。

18. you have two down son。你有两下子。

19. as far as you go to die
>> 有多远,死多远!!!!

20. I give you face you don""t wanna face,you lose you face ,I turn my face
>> 给你脸你不要脸,你丢脸,我翻脸
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
分享淘帖0 分享分享0 收藏收藏0 支持支持0 反对反对0

最怀念,熏衣草的天空

中级会员

升级  5.67%

9.WATCH SISTER

荣誉版主

升级  0%

人气 灌水

呵呵
飘过...
啦啦啦,我是麦报的小行家....

荣誉版主

升级  0%

Medal No.10 建设

11. American Chinese not enough .
>> 美中不足

这个搞笑/哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

荣誉版主

升级  0%

创作 人气

回复 #6 wsxz2002 的帖子

no no
》考研的路上,郑大考研网和你一起前行^^
welcome towww.zzuedu.com

荣誉版主

升级  0%

成就 建设 人气 第一

难道名字中的水是从《水手》而来?

最怀念,熏衣草的天空

荣誉版主

升级  0%

创作 人气

回复 #4 wsxz2002 的帖子

嘻嘻想当年偶是那么的喜欢郑智化

荣誉版主

升级  0%

成就 建设 人气 第一

回复 #3 蓝水儿 的帖子

这都知道!!!i fu le you

最怀念,熏衣草的天空

荣誉版主

升级  0%

创作 人气

20. I give you face you don""t wanna face,you lose you face ,I turn my face
给你脸你不要脸,你丢脸,我翻脸

这个是郑智化歌曲里的一句歌词~~

荣誉版主

升级  0%

创作 人气

.You Give Me Stop!!
>> 你给我站住!

这个最牛